Kedd-Péntek 10-18 h-ig, Szombat-Vasárnap 10-19 h-ig | 1201 Budapest,Katona József u. 2. | (+36 1) 284 4446
Home / Cukrászda, kávézó 19. kerület,Kispest közelében

Cukrászda, kávézó 19. kerület,Kispest közelében

Cukrászda, kávézó 19. kerület, Kispest közelében

Palettánkon a hagyományos sütemények (zserbó, dobos, mingnon, eszterházy, képviselőfánk, eclair fánk) és új ízvilág ötvözete is megtalálható (feketeerdő, oroszkrém, malakov). Szeretjük a házias ízeket is kínálni vendégeinknek (rétesek, piték, mézes, hókifli, hájas szilvás) a 21. kerület, Csepel közelében lévő cukrászdánkban.

Nyáron fagylaltjainkat olasz alapanyagokból főzzük. parfétortákkal egész évben állunk a vendégek rendelkezésére. Olasz kávéval, capuccinóval, jegeskávéval, télen teával, kakaóval várjuk kedves vendégeinket. Rendezvényekre, esküvőkre sokféle apró sós és édes süteményt kínálunk.(mini linzerek, mézes, eszterházy, zserbó, kókuszos stb. sajtos-, túrós-, tepertős-, tökmagos pogácsák, sajtos masni, omlós sós, töltött sósok)
Legkedveltebb süteményeink közé tartozik a Grillázs kellemes karamell ízzel és tejszínhabbal, valamint a Sydney szelet, mely párizsi csoki és vanília krémmel, rumba formába töltve, marcipánnal megkoronázva mosolyog a vendégre. Készítményeinket a modern elvárásoknak megfelelően nem vajkrémmel, hanem a hagyományos főzött, lazított, és tejszín krémekkel töltjük.

Vállalkozásunkat 1990-ben kezdtük el, 20 év szakmai gyakorlattal, és a cukrász szakma szeretetével. Sok bizakodással, és reménnyel telve. Családi házunkból alakítottuk ki a termelőt és az üzletet, melyet a szájhagyomány útján terjedő jóhírünknek köszönhetően, már légkondicionált télikerttel is kibővítettük, így kellemesebbé téve a környezetet kedves vendégeink számára.

Zsuzsi Cuki elérhetőségei:

Cím 1201 Budapest,Katona József u. 2.
Telefon (+36 1) 284 4446

Nyitva tartás Kedd – Péntekig: 10-18 h-ig

Szombat – Vasárnap: 10-19 h-ig